Savon omakotipalvelu oy -
Pohjois-Savon parasta palvelua!

Palvelut ja tuotteet

Savon omakotipalvelu toimittaa KEKKILÄn laadukkaat multatuotteet (olemme KEKKILÄn virallinen sopimuskumppani) sekä kalliomurskeet. Suoritamme myös maa-aines-, ajoneuvo- ja konekuljetuksia vaihtolava-autolla (koukkuvaihtolavalaite). Vaihtolavojen siirrot, tyhjennykset, vuokraukset onnistuvat joustavasti kauttamme. Uutena kaivinkoneella pienet työt: maiseman siivous, risujen yms. poisto, energiapuukouralla pienten puiden poisto (alle 25 cm) yms.


Toimintaamme kuuluvat myös maatalouden kuljetukset (esim. viljan, paalien tai lannan kuljetus), jätekuljetukset, maa-ainesten siirrot, pihan siivoukset, ruohonleikkuut ja  ja trimmerityöt, raivaussahatyöt, metalliromun keräys-/noutopalvelu. Kuljetukset pakettiautolla ja perävaunulla, myös pikalähetykset vaikka koko Suomeen. Tuomme myös melkein mitä vain Suomeen; keskustelut ja kaupankäynti tuotteen myyjän kanssa ulkomailla, tuontijärjestelyt. Yhteydenpito ulkomaille englanniksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Traktori- ja kaivurityöt kauttamme sopivalla kalustolla: viheralueiden raivaus ja niitto, kaivuri- ja etukuormaajatyöt, peltotyöt, pihan siivous, kierrätyspalvelut jne. 


Vanhan ladon purkaminen pihapiiristä; jätteiden lajittelu ja kierrätys.
 Ruohonleikkuu sauvaohjatulla leikkurilla jopa 20 000 m2 tunnissa!


Ruohonleikkuupalvelut tehokkaalla nelivetoleikkurilla, leikkuuleveys 112cm. Suurenkin nurmikon leikkuu käden käänteessä.